Συστήματα Κουφωμάτων

Λύσεις για υαλοπετάσματα ή παράθυρα με χαλύβδινο προφίλ και λύσεις συρόμενων παραθύρων με λεπτό προφίλ αλουμινίου.

Συστήματα Κουφωμάτων – Έργα:

ppp3

Piraeus Port Plaza 3

Εντός του 2020, η ilicon ολοκλήρωσε τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης εσωτερικών και εξωτερικών πυράντοχων υαλωτών κουφωμάτων με πλαίσια αλουμινίου στο κτίριο Β του συγκροτήματος Piraeus Port Plaza 3, το οποίο αποτελεί ένα υπερσύγχρονο κτίριο γραφείων.

IMG 20200117 135242 scaled

Golden Union Λυκόβρυση, 04.2020

Η ilicon συμμετείχε στο έργο ανακαίνισης του υφιστάμενου κτιρίου γραφείων της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Λυκόβρυση Αττικής, με προμήθεια και τοποθέτηση πυράντοχων χαλύβδινων και ανοξείδωτων κατασκευών με γυαλί.

20200213 142735

Επέκταση Γραμμής 3, Τμήμα «Χαϊδάρι -Πειραιάς»

Η ilicon συμμετείχε στο έργο της επέκτασης της Γραμμής 3 του μετρό με προμήθεια, κατασκευή και τοποθέτηση πυράντοχων υαλοστασίων από ανοξείδωτο χάλυβα στα κλιμακοστάσια που οδηγούν στις αποβάθρες των σταθμών Νίκαια και Κορυδαλλός.

metro thessaloniki 1 result

Μετρό Θεσσαλονίκης – σε εξέλιξη

Η ilicon συμμετέχει με προμήθεια και τοποθέτηση πυράντοχων και ειδικών προδιαγραφών χαλύβδινων υαλοστασίων στο μεγαλύτερο συγκοινωνιακό έργο της Θεσσαλονίκης.

3

Piraeus Port Plaza 1, 04.2018

Τον Μάιο του 2018 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αλλαγής χρήσης υφιστάμενου κτιρίου αποθήκης των παλαιών εγκαταστάσεων της εταιρείας «Παπαστράτος» σε κτίριο γραφείων. Η ilicon συμμετείχε στο έργο με προμήθεια και τοποθέτηση πυράντοχων χαλύβδινων υαλοστασίων.

stegi idrimatos

Onassis Cultural Centre

Το έργο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης ολοκληρώθηκε το 2011. Η ilicon συμμετείχε στο έργο με προμήθεια πυράντοχων χαλύβδινων υαλοστασίων.